Handels- og Leveringsbetingelser

Handels- og Leveringsbetingelser

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Har du spørgsmål så kontakt os på info@casa-vino.dk.

Vi tilbyder i øjeblikket kun levering i hovedstadsområdet samt i hele nordsjælland. Der er som udgangspunkt 2-5 hverdages leveringstid på alle ordrer.

Levering sker enten ved egen fragt eller ved brug af leveringspartner fx GLS.

Prisen for fragt og leverance i øvrigt er kr. 49,-

Gratis fragt ved bestillinger over kr. 600,-

Det er muligt at aftale afhentning på Casa Vino adresse:

Casa Vino
Roskildevej 122
3600 Frederikssund

Casa Vino sælger kun varer til personer over 18 år. Du kan bestille dine varer online og betale med de normale gældende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, Maestro og JCB.

For erhvervskunder (B2B)
Er du erhvervskunde og har en aftale med Casa Vino, er du også blevet oprettet som B2B kunde på vores hjemmeside. Som erhvervskunde, er der naturligvis mulighed for at bestille ordrer via faktura.

Ved levering af Casa Vino eller afhentning kan du betale via bankoverførsel eller MobilePay. Når du har afgivet en bestilling online via faktura, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail, hvori der angives, hvilke produkt/produkter, du har købt. 

Betaling via bankoverførsel (kun B2B):
Konto:  Nordea - Reg.nr.: 2135 - Konto: 3493613048 IBAN: DK09 2000 3493613048  -  Swift: NDEADKKK.

Betaling via MobilePay, tlf (kun B2B): 2267 6869

Når varen er leveret til virksomheder, restauranter eller vinforretningen er der 8 dages betalingsfrist fra du modtager din faktura.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages retur- / fortrydelsesret på ubrugte varer. Varen skal returneres i original emballage. Ved ombytning eller returnering skal varen sendes til Casa Vino. Udgiften i forbindelse med returnering betales af kunden.

Casa Vino yder reklamationsret i henhold til købeloven.